Son FETÖ operasyonları: İzmir'de 29 gözaltı var

İzmir merkezli İstanbul ve Ankara'da polis tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda 29 kişi gözaltına alındı.

02 Aralık 2016 Cuma 09:07
Son FETÖ operasyonları: İzmir'de 29 gözaltı var






Son FETÖ operasyonları: İzmir'de 29 gözaltı var

Terör örgütü FETÖ yapılannmasına yönelik 4 il merkezinde düzenlenen operasyonda 29 kişi gözaltına alındı. İzmir merkezli İstanbul ve Ankara'da polis tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda 29 kişi gözaltına alındı. Çoğunun esnaf olduğu öğrenilen şüphelilerin terör örgütüne finans desteği sağladığı belirtildi.



İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda, İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik, gizli tanıkların verdiği bilgilerinden yola çıkarak bugün sabah saatlerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. İzmir merkezli İstanbul ve Ankara'da da düzenlenen operasyonda, toplam 29 kişi gözaltına alındı. Çoğunun esnaf olduğu öğrenilen şüphelilerin terör örgütüne finans desteği sağladığı belirtildi.

 
Anahtar Kelimeler:
Son FETÖ Operasyonları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.