Soyguncular mağazayı talan edince, müdür şoke oldu

İstanbul Anadolu yakasını mesken tutan soyguncular gece yarısı Ümraniye'de bir giyim mağazasını adeta talan etti. 15 bin liralık kıyafet çalan soyguncular kayıplara karıştı.

26 Ocak 2018 Cuma 02:46
Soyguncular mağazayı talan edince, müdür şoke oldu






Soyguncular mağazayı talan edince, müdür şoke oldu

Hırsızlık ve soygun olaylarının bir türlü önlenemediği Kartal, Pendik, Ataşehir, Sultanbeyli ve Ümraniye’de vatandaşlar tedirgin. İstanbul Anadolu yakasında dün peşpeşe gelen soygun haberlerinde hırsızların hedefi bir giyim mağazası oldu. Ümraniye'de soyulan giyim mağazasını adeta talen eden soyguncuların rağları boşalttığı görüldü.

15 BİN LİRALIK GİYİM EŞYASI ÇALINDI

Ümraniye'de bir giyim mağazasından yaklaşık 15.000 TL’lik kıyafet çalındı. Hırsızlığın yapıldığı mağazanın müdürü soyulan mağazayı görünce şoke oldu.


Olay, 00.00 saatlerinde Ümraniye Şerifali mahallesi Kutup sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mağazanın önüne gelen bir kamyonetin içinden inen 2 maskeli şahıs, levye ile kapıyı açarak içeri girdi. İçeri girmesinin ardından mağazadan 15.000 TL değerinde kıyafetleri kamyonete atarak kayıplara karıştı. Olayı gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kaçan soyguncuları bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı. Öte yandan soyulan mağazanın müdürü olay yerine gelince şok geçirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.