Su kuyusuna tamirat inen iki kardeş ölü bulundu

Antalya Kumluca'da seralarına su sağlayan kuyuya inen biri ziraat mühendisi iki kardeş metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti

11 Eylül 2015 Cuma 01:15
Su kuyusuna tamirat inen iki kardeş ölü bulundu






Su kuyusuna tamirat inen iki kardeş ölü bulundu

Antalya Haberleri, Son Dakika Antalya, Kumluca Haberleri, ANTALYA’nın Kumluca İlçesi’nde iki kardeş tadilat yapmak istedikleri su kuyusunda ölü bulundu.
Kumluca’da çiftçilik yapan 51 yaşındaki Ömer Faruk Altınkan ile kardeşi ziraat mühendisi 48 yaşındaki Ertuğrul Altınkan, Mavikent Mahallesi Çakallı mevkiinde seralarına su sağlayan yaklaşık 11 metrelik kuyuya girdi. İki kardeşten uzun süre haber alamayan yakınları jandarma ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Ömer Faruk Altınkan ile Ertuğrul Altınkan'ın kurtarılması için çalışma başlattı. Maske takıp kuyuya inen görevliler, bir süre sonra iki kardeşin cesedine ulaştı. Kuyuda biriken metan gazından zehirlendikleri düşünülen iki kardeşin cesetleri, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Kardeşlerin kuyuya kapak yapmak istediği, bu sırada Ömer Faruk Altınkan'ın kuyuya düştüğü, Ertuğrul Altınkan'ın da ağabeyini kurtarmak için kuyuya girdiği öne sürüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.