Su Tankerinde 396 Kilo Esrar

Aziz ÖNAL/ BİNGÖL, () - BİNGÖL'de, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir su tankerinin, su doldurulan tankında yapılan aramada, 396 kilo esrar ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik...

24 Ekim 2014 Cuma 10:41
Su Tankerinde 396 Kilo Esrar






Aziz ÖNAL/ BİNGÖL, () - BİNGÖL'de, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir su tankerinin, su doldurulan tankında yapılan aramada, 396 kilo esrar ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında, Genç İlçesi Yolu üzerinde uygulama başlattı. Şüphe üzerine yoldan geçen bir su tankerini durduran ekipler, su doldurulan tankın içerisinde yaptığı aramada, torbalar içerisinde 396 kilo kubar esrar ele geçirdi. Araç sürücüsü U.F., gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan U.F., uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.