Sultangazi'de sapık alarmı, Suriyeli sapık Bursa'da yakalandı

Sabah erken işe gitmek için evinden çıktığı sırada tacize uğrayan genç  kız, cesaretini topladı, tüm ayrıntıları kameraya kaydetti. Karakola giderek şikayetçi olan G.Y. adlı genç kız, Suriyeli olduğu söylenen sapığın yakalanmasını sağladı.

29 Nisan 2019 Pazartesi 10:21
Sultangazi'de sapık alarmı, Suriyeli sapık Bursa'da yakalandı






Sultangazi'de sapık alarmı, Suriyeli sapık Bursa'da yakalandı


İstanbul Sultangazi ve çevresinde sabah erken saatlerde işe gitmekte genç kızları taciz eden Suriyeli sapık F.İ.A, Bursa'da düzenlenen operasyonla yakaladı.


İstanbul Küçükçekmece'de küçük bir kız çocuğunun uğradığı cinsel saldırının hemen ardından Sultangazi'de bir genç kıza yönelik tacizin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Sabah erken saatlerde işe gitmek için evden çıkan G.Y adlı genç kız, Suriyeli olduğu bildirilen tacizci tarafından takip edildiğini farketti. Cinsel organını çıkararak genç kızı takip eden F.A.İ adlı sapık, bir başka genç kadına yönelince, G.Y. polis karakoluna giderek şikayette bulundu.

İstanbul Sultangazi’de 24 Nisan tarihinde işe gitmek için evinden çıkan 23 yaşındaki G.Y. ismindeki kadın yolda yürürken bir kişinin tacizine uğradı. Genç kadını takip edip, cinsel organını gösteren sapık F.A.İ., Bursa'da operasyonla yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı

Edinilen bilgilere göre 23 yaşındaki G.Y. ismindeki kadın işe giderken bir sapık kadını bir süre takip ettikten sonra cinsel organını göstererek taciz etti.

ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

Tacize uğrayan ve olay anını cep telefonuyla kaydeden G.Y., polis merkezine giderek cinsel tacizci hakkında şikâyette bulundu. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde zanlını yakalanması için özel bir ekip oluşturuldu. Zanlının F.A.İ. olduğu ve olaydan sonra Bursa'nın Yıldırım İlçesi'ne kaçtığı tespit edildi.

TANINMAMAK İÇİN SAKALINI KESMİŞ

Düzenlenen operasyonda, tanınmamak için sakallarını keserek Bursa’daki amcasını evinde saklanan F.A.İ. gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden F.A.İ. çıkarıldığı Gaziosmanpaşa Adliyesi’nde tutuklandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.