Sultangazi ve Gazi Mahallesi'nde terör operasyonu

İstanbul polisi Gazi Mahallesi ve Sultangazi'de helikopter destekli operasyon düzenliyor. Terörle Mücadele Timleri'nin katıldığı operasyonda gece yarısı başlayan aramalar sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü

14 Temmuz 2016 Perşembe 07:10
Sultangazi ve Gazi Mahallesi'nde terör operasyonu






Sultangazi ve Gazi Mahallesi'nde terör operasyonu



İstanbul polisi Gazi Mahallesi ve Sultangazi'de helikopter destekli operasyon düzenliyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube müdürlüğüne bağlı ekipler Sultangazi, Gazi Mahallesi'nde terör operasyonu düzenledi.

Saat 03.00 sıralarında mahalleye gelen polisler, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında adreslere baskın düzenleyen ekipler, Özel Harekât polislerinin desteğiyle 1347. Sokakta bulunan bir apartmanda da arama yaptı.Aramalar devam ederken bir polis helikopteride mahalle üzerinde uçarak koordinasyon sağladı. Operasyonun içeriği hakkında bilgi verilmedi.


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.