Şüpheli Zarftan Telefon Faturası Çıktı

SİVAS'ta dün yurt dışından polis merkezine posta yoluyla gönderilen ve isimsiz olduğu için şüphe üzerine muhafaza altına alınan zarftan gurbetçi İhsan Nas'a ait cep telefonu faturası ve belgeler çıktı. Dün kent merkezindeki...

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:53
Şüpheli Zarftan Telefon Faturası Çıktı






Şüpheli Zarftan Telefon Faturası Çıktı

SİVAS, () -SİVAS'ta dün yurt dışından polis merkezine posta yoluyla gönderilen ve isimsiz olduğu için şüphe üzerine muhafaza altına alınan zarftan gurbetçi İhsan Nas'a ait cep telefonu faturası ve belgeler çıktı.
Dün kent merkezindeki Üçlerbey Şehit Ali Yüce Polis Merkezi'ne posta vasıtası İngiltere'den gönderilen ve üzerinde sadece karakol ismi yazılı bulunan zarf şüpheli bulundu. İl Afet ve Acil Durum (AFAD) ekiplerince özel kıyafet ile muhafaza edilen ve Ankara'ya gönderilmek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen zarfı İngiltere'de çalışan bir gurbetçinin gönderdiği ortaya çıktı. Posta barkod kodundan yola çıkan ekipler zarfı İngiltere'den İhsan Nas adlı işçinin gönderdiğini belirledi. Gümüşhane nüfusuna kayıtlı olan İhsan Nas polislere zarfı kendisinin gönderdiğini söyledi. Yaz döneminde tatil için Sivas'a gelen İhsan Nas'ın cep telefonunu kaybettiği ve bunun üzerine polis merkezine başvurduğu öğrenildi. Polisin talebi ile kayıp telefona ait fatura ve imei bilgilerinin yer aldığı belgeleri postayla gönderen Nas'ın kimliğini yazmayı ise unuttuğu anlaşıldı. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinden alınarak açılan zarfta söz konusu telefona ait belgeler bulundu. Bunun üzerine dün zarf ile temas ettikleri için gözlem altında tutulan posta görevlileri Adem Yılmazsoy ve Özkan Toker de taburcu edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.