Suriyeli Aile Sobadan Zehirlendi

KAYSERİ, () - KAYSERİ’de yaşayan Suriyeli 40 yaşındaki Emel Abdulselam Bitar ve 3 kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olay, Melikgazi İlçesi'ne bağlı Osmanlı Mahallesi Büyükyayla Sokak'ta, saat 11.00...

03 Kasım 2014 Pazartesi 12:42
Suriyeli Aile Sobadan Zehirlendi






KAYSERİ, () - KAYSERİ’de yaşayan Suriyeli 40 yaşındaki Emel Abdulselam Bitar ve 3 kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.
Olay, Melikgazi İlçesi'ne bağlı Osmanlı Mahallesi Büyükyayla Sokak'ta, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bulantı ve kusma şikayeti olan Emel Abdulselam, kızlarının da aynı rahatsızlığı çektiğini görünce 112 Acil Servis ambulansını aradı. Mutfakta bulunan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği düşünülen Emel Abdulselam ve kızları 10 yaşındaki Teyme, 11 yaşındaki Erya ile 8 yaşındaki Zemzem, ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Suriyeli ailenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.