Suriyeli çarşaflı kadın 'canlı bomba' paniği yaşattı

Fatih KARAÇALI / ADANA, () - ADANA'da minibüste yolculuk yaparken tedirgin davranışlarda bulunan çarşaflı Suriyeli kadın 'canlı bomba' paniğine neden oldu.  Kent merkezinden şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüse binen...

30 Temmuz 2015 Perşembe 12:35
Suriyeli çarşaflı kadın 'canlı bomba' paniği yaşattı






Fatih KARAÇALI / ADANA, () - ADANA'da minibüste yolculuk yaparken tedirgin davranışlarda bulunan çarşaflı Suriyeli kadın 'canlı bomba' paniğine neden oldu. 
Kent merkezinden şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüse binen ve en arka koltuğa oturan çarşaflı bir kadın, yolculuk boyunca tedirgin hareketlerle bulununca dikkat çekti. Kadın, merkez Yüreğir İlçesi'nin Kışla Mahallesi'ndeki son durağa gelen minibüsten inmedi. Kadının hareketlerinden şüphelenen sürücü, 'canlı bomba' olması ihtimaliyle 155'i aradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bir eliyle belini, diğeriyle de başını tutup, çevresindeki insanlardan uzak durmaya çalışan kadın, olay yerine gelen ekiplerce araçtan indirildi.
Çevrede toplanan vatandaşlar uzaklaştırılırken, sulama kanalı kenarına götürülen çarşaflı kadının üzeri, kadın polis tarafından arandı. Üzerinde herhangi bir suç unsuru çıkmayan kadının Suriyeli olduğu ve Türkçe bilmediği anlaşıldı.

Yabancılar Şube Müdürlüğü'nden gelen tercüman polisler, şüpheli kadınla konuşarak bilgi almaya çalıştı. Göçmen Bürosu'nca Suriyelilere dağıtılan geçici ikamet belgesi bulunmadığı anlaşılan çarşaflı kadın Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.