Suriyeli çocuk sulama kanalında kayboldu (2)

CESEDİ 3 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU Adana'da serinlemek için Devlet Su İşleri'ne (DSİ) sulama kanalına giren ve daha sonra akıntıya kapılıp kaybolan Suriyeli 10 yaşındaki Riyad Hassen'in cansız bedeni, yakınları tarafından suya girdiği...

27 Nisan 2015 Pazartesi 02:02
Suriyeli çocuk sulama kanalında kayboldu (2)






CESEDİ 3 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU
Adana'da serinlemek için Devlet Su İşleri'ne (DSİ) sulama kanalına giren ve daha sonra akıntıya kapılıp kaybolan Suriyeli 10 yaşındaki Riyad Hassen'in cansız bedeni, yakınları tarafından suya girdiği yerin 3 kilometre uzağında bulundu.

Bugün saat 13.30 sıralarında Levent Mahallesi'nden geçen sulama kanalına giren ve daha sonra akıntıya kapılıp gözden kaybolan Riyan Hassen'i bulmak için kanala gelen suyu kesen sualtı polisleri, akşam havanın kararması nedeniyle çalışmalara ara verdi. Medine - İbrahim Hassen çiftinin yakınları ve komşuları, polisin çalışmalara ara vermesinin ardından gruplar halinde küçük Riyad'ı aramaya devam etti. Akıntının olduğu yönde arama yapan Hassen ailesinin yakınları küçük çocuğun cesedini, gece yarısı kanala girdiği yerden yaklaşık 3 kilometre uzakta İsmailiye Mahallesi'nde buldu. Yakınları tarafından sulama kanalından çıkartılan Riyad Hassen'in cenazesi, polisin incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Baba İbrahim Hassen, oğlunun cenazesinin başında uzun süre gözyaşı döktü.
Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.
Gökhan KESKİNCİ/ADANA, ()

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.