Suriyeli kıza tacizle suçlanan otel çalışanı tutuklandı

GEYVE (Sakarya), () - SAKARYA’nın Geyve ilçesinde, Kaymakamlık tarafından annesiyle birlikte otele yerleştirilen 14 yaşındaki Suriyeli kıza cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen otel çalışanı tutuklandı. Bir süre önce...

08 Mart 2015 Pazar 14:26
Suriyeli kıza tacizle suçlanan otel çalışanı tutuklandı






GEYVE (Sakarya), () - SAKARYA’nın Geyve ilçesinde, Kaymakamlık tarafından annesiyle birlikte otele yerleştirilen 14 yaşındaki Suriyeli kıza cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen otel çalışanı tutuklandı.
Bir süre önce Geyve'ye gelen ve Kaymakamlık tarafından kızıyla bir otele yerleştirilen Suriyeli anne, ilçe emniyet müdürlüğüne başvurarak, "Otel çalışanı tacizde bulunuyor" diyerek şikayetçi oldu. 

Şikayet üzerine otel çalışanı 24 yaşındaki S.S. ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen S.S. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne gönderildi. 
Cinsel tacize uğradığı öne sürülen Suriyeli küçük kız ve annesinin ise başka bir yere yerleştirileceği bildirildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.