Suriye'nin Atme Kasabası bombalandı

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay), () - HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nin karşısındaki Suriye'nin İdlib iline bağlı Atme Kasabası'na rejime ait uçak tarafından hava saldırısı düzenlendi. Yerel kaynaklar, çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu...

08 Mart 2015 Pazar 17:56
Suriye'nin Atme Kasabası bombalandı






Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay), () - HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nin karşısındaki Suriye'nin İdlib iline bağlı Atme Kasabası'na rejime ait uçak tarafından hava saldırısı düzenlendi. Yerel kaynaklar, çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu bildirdi.
Reyhanlı İlçesi'nin Bükülmez Mahallesi'nin karşısındaki Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) kontrolündeki Atme Kasabası'na Suriye Ordusu'na ait uçak tarafından saat 16.00 sıralarında bombalandı. Reyhanlı İlçesi'nden de duyulan patlama sonrası havaya dumanlar yükseldi. Kuşaklı Mahallesi'ndeki görgü tanıklarından Şemsettin Cüneydioğlu, Suriye tarafından gelen bir uçağın Atme'nin üzerine 3 bomba bırakıp gittiğini söyledi. Yerel kaynaklar, patlama sonrasında birçok binanın yıkıldığını ve enkazların altında çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu bildirdi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.