Suriye’ye savaşa ‘hayır’

ANTALYA’da Birleşik Haziran Hareketi üyesi grup, hükümetin Suriye politikasını eleştirerek basın açıklaması yaptı. Birleşik Haziran Hareketi üyesi yaklaşık 50 kişilik grup Attalos Heykeli’nin önünde toplanarak hükümetin Suriye...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 20:34
Suriye’ye savaşa ‘hayır’






ANTALYA’da Birleşik Haziran Hareketi üyesi grup, hükümetin Suriye politikasını eleştirerek basın açıklaması yaptı.
Birleşik Haziran Hareketi üyesi yaklaşık 50 kişilik grup Attalos Heykeli’nin önünde toplanarak hükümetin Suriye politikasını protesto etti. ‘Savaşa Hayır’ yazılı pankartı açan grup adına basına açıklama yapan Bahar Özkan, halkın 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti iktidarına ‘dur’ dediğini vurgulayarak, “AKP rejimi ve tepesindeki Erdoğan, 7 Haziran seçimlerinde kendisine artık yeter diyen halkın bu uyarısını dikkate almamış olacak ki, Türkiye’yi ve bölgeyi felakete sürükleyecek maceraların peşinde koşmaya devam ediyor” dedi. Her türlü savaş planının, her türlü provakasyonun, her türlü karanlık senaryonun karşısında duracaklarını ifade eden Özkan, “Yaşasın barış, yaşasın halkların kardeşliği” dedi. Grup, açıklamanın ardından ‘Savaşa hayır’, ‘Katil IŞİD, iş birlikçi AKP’ sloganları atarak dağıldı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.