Sürüklenen otomobil evin odasına girdi

Buca'da bir aracın çarparak önüne kattığı park halindeki otomobil sürüklenerek, kaldırımı aştı bir evin odasına daldı.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 18:52
Sürüklenen otomobil evin odasına girdi






Sürüklenen otomobil evin odasına girdi

İzmir Buca'da bir aracın çarparak önüne kattığı park halindeki otomobil sürüklenerek, kaldırımı aştı bir evin odasına daldı.

İzmir’in Buca ilçesinde, seyir halindeki bir servis aracının sürüklediği otomobil yine hızla bir başka otomobile çarptı. Kazada sürüklenen ikinci otomobilin yarısı, çarpmanın etkisiyle bir evin odasına girdi..

Edinilen bilgiye göre kaza, Buca ilçesi Kuruçeşme Mahallesinde meydana geldi. Seyir halindeki bir servis aracı, önce siyah bir otomobile çarptı. Otomobil çarpmanın etkiyle metrelerce ilerledi ve daha sonrada park halindeki bir başka otomobile çarptı. 35 DYA 32 plakalı otomobilin yarısı, çarpmanın etkisiyle bir evin odasına girdi.


VATANDAŞLAR GÖZLERİNE İNANAMADI


Büyük gürültüyle meydana gelen kazada ev sahipleri de ne olduğunu anlamadı. Çarpmanın etkisiyle evin duvarı da yıkıldı. Evin içerisindeki otomobili görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Araç ise adeta hurdaya döndü. 35 DYA 32 plakalı otomobilde ise kimsenin olmaması deyim yerindeyse facianın önüne geçti. Kaza sonrasında bölgeye itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Araçlar, daha sonrada çekici vasıtasıyla bölgeden kaldırılırken, hem evde, hem de araçlarda maddi hasar meydana geldi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.