Tacikistanlı muhalif cinayeti; Polis "Süleyman"ı arıyor

Ali AKSOYER/İSTANBUL,() FATİH’te Tacikistan'lı muhalif örgüt lideri Umarali Kuvatov'un tek kurşunla başından vurularak infaz edilmesine ilişkin soruşturma çok yönlü sürüyor. Polis Umarali Kutvatov’un olay gecesi evinde yemek yediği...

06 Mart 2015 Cuma 16:12
Tacikistanlı muhalif cinayeti; Polis






Ali AKSOYER/İSTANBUL,() FATİH’te Tacikistan'lı muhalif örgüt lideri Umarali Kuvatov'un tek kurşunla başından vurularak infaz edilmesine ilişkin soruşturma çok yönlü sürüyor. Polis Umarali Kutvatov’un olay gecesi evinde yemek yediği ve olaydan sonra ortadan kaybolan “Süleyman” isimli arkadaşını arıyor.

Fatih’te dün yaşanan cinayet olayını Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülüyor. Polis olay gecesi Umarali Kutvatov’un evinde yemek yediği arkadaşı “Süleyman”’a halen ulaşamadı. Olaydan sonra esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan “Süleyman” ın yakalandığında olayla ilgili ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Öte yandan polis bölgedeki tüm güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Umarali Kuvatov’a saldırı düzenleyen kişinin yanında bir başkalarının olup olmadığı da araştırılıyor. Bölgede olay öncesi ve sonrasında yaşanan cep telefonu trafiğinin de inceleme altına alındığı öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.