Taksici esnafı değil sanki çete: UBER'ciye toplu saldırı

Uber kullanıcılarına yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Her saldırı taksici esnafına tepkiyi artırırken, taksicilerin organize olarak düzenlediği eylem akıllarda soru işareti bırakıyor. Bunlar taksici esnafı mı? Yoksa Çete mi?

21 Mayıs 2018 Pazartesi 03:50
Taksici esnafı değil sanki çete: UBER'ciye toplu saldırı






Taksici esnafı değil sanki çete: UBER'ciye toplu saldırı


UBERCİ taksici kavgası yeni bir safhaya giridi. Telefonlar ve Whatsapp grupları üstünden organize olan taksiciler, uber kullanan sürücülere toplu halde saldırıyor.

Taksici esnafı ile UBER kullananlar arasında kavgalar giderek yaygınlaşıyor. Taksiciler sanki çete gibi örgütlenip, UBER kullanıcılarına toplu olarak saldırıyor. Esnaflıkla ilgisi olmayan bu davranış, vatandaşların da tepkisini çekiyor. 


Son saldırı İstanbul Esenyurt'ta meydana geldi. Esenyurt’ta bir AVM önünden gelen çağrı üzerine müşterileri alan UBER aracının etrafını taksiciler sardı. Sürücü, kendisini tehdit ederek aracına vurduğunu iddia ettiği şahıslardan şikayetçi oldu. O anlar yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Olay, önceki gün öğle saatlerinde Esenyurt’ta bir AVM’nin önünde meydana geldi. İddiaya göre, uygulamada üzerinden çağrı alan UBER sürücüsü Ersen A. aracıyla AVM’nin önüne geldi. 

Burada müşterileri aracına alan sürücü, gitmek istedi. Ancak sürücünün aracının önünü bir anda taksiciler kesti. 

SALDIRI ANLARI KAMERADA

Taksicilerin önünü kesmesi üzerine sürücü yolculara ve kendine zarar gelmemesi için aracın kapılarını kilitleyerek, onların gitmesini bekledi. O esnada taksiciler ise araca zarar vererek sürücüyü tehdit etti. O anlar ise yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olayın ardından AVM’nin önünden ayrılan sürücü yolcuları bıraktıktan sonra polis merkezine giderek olay hakkında şikayetçi oldu.

Anahtar Kelimeler:
TaksiciUberUBERCİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.