Takside cinayetin şüphelisi yakalandı

Ali AKSOYER/İSTANBUL() OLİMPİYAT Stadyumu önünde bir taksi içinde meydana gelen cinayet olayının şüphelisi Serkan G.(41) polis tarafından yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serkan G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. TAKSİCİ...

27 Ocak 2015 Salı 11:26
Takside cinayetin şüphelisi yakalandı






Ali AKSOYER/İSTANBUL() OLİMPİYAT Stadyumu önünde bir taksi içinde meydana gelen cinayet olayının şüphelisi Serkan G.(41) polis tarafından yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serkan G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAKSİCİ İHBAR ETTİ

İstanbul’da 20 Ocak 2014 tarihinde polise telefonla arayan bir taksi şoförü aracında cinayet işlendiği ihbarında bulundu. Taksi şoförü “İki kişi Zeytinburnu’ndan Taksim'e bindi. Hiç konuşmadılar. Başakşehir’e gideceklerini söylediler. Olimpiyat Stadyumu'nun önüne geldiklerinde tuvaletlerinin geldiğini söyleyerek otomobili durdular. Araçtan indiler. Bir süre sonra geri geldiler. Araç hareket eder etmez arka koltukta oturan kişi aniden öndekinin başına silah dayayıp tetiğe bastı. Adam yere yığıldı. Beni ölümle tehdit edince cesedi araçtan indirip araziye bıraktık. Daha sonra biraz daha dolaşıp bir alışveriş merkezi önünde indi. Ben de polisi aradım” dedi.

CİNAYETİ NEDEN İŞLEDİĞİNİ SÖYLEMEDİ
Bu haber üzerine hareket geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerine giderek önce cesedi buldu. Güvenlik kamera görüntüleri kullanılarak kısa süre sonra şüphelinin kimliği belirlendi. Önceki gün düzenlenen operasyonla şüpheli Serkan G., gözaltına alındı. Poliste yapılan sorgusunda şüpheli Serkan G., cinayeti neden işlediğini söylemedi. Yetkililer ölen Ali Ekber Varlı ile şüpheli Serkan G.’nin elektrikçilik yaptıklarını, aralarında bir alacak verecek meselesi olduğunun tespit edildiğini söylediler.

Öte yandan polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Serkan G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.