Tankerin çarptığı otomobildeki aile ölümden döndü

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, () - AKSARAY'da LPG tankeri ile çarpışan otomobildeki aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Aksaray- Ankara karayolunun 1'inci kilometresinde meydana geldi. Aniden yola çıktığı...

28 Şubat 2015 Cumartesi 15:30
Tankerin çarptığı otomobildeki aile ölümden döndü






Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, () - AKSARAY'da LPG tankeri ile çarpışan otomobildeki aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Aksaray- Ankara karayolunun 1'inci kilometresinde meydana geldi. Aniden yola çıktığı iddia edilen 30 yaşındaki Hudaver Yüksektepe yönetimindeki 68 AK 878 plakalı otomobile, 35 yaşındaki Kudret Kumtepe'nin kullandığı 33 VNB 02 plakalı LPG yüklü tanker çarptı. 10 metre tankerin önünde sürüklenen otomobilin ön ve arka kısmı hurdaya döndü. Kazada otomobil sürücüsü Hudaver Yüksektepe ile eşi 25 yaşındaki Fatma, çocukları 1 yaşındaki Hamit ve 4 yaşındaki Mustafa hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.