Tarih Öğretmeni Fatma Kayikçi'dan acı haber:

Tuzla'da önceki gün aniden ortadan kaybolan tarih öğretmeni Fatih Kayıkçı'nın cansız bedeni bulundu. 2 çocuk annesi genç öğretmenin bir süre önce eşinin işlettiği kafede çalışan işsiz bir kişi tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor.

28 Mayıs 2016 Cumartesi 22:50
Tarih Öğretmeni Fatma Kayikçi'dan acı haber:






Tarih Öğretmeni Fatma Kayikçi'dan acı haber

Tuzla'da kaybolan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın cansız bedeni bulundu.

İstanbul Tuzla'da dün öğle saatlerinde küçük kızını okuldan almak için evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’nin (40) cansız bedeni evinin yakınlarındaki ormanlık alanda siyah bir çöp peşetinin içinde bulundu. Apartman sakinleri, öğle saatlerinde 4 katlı binanın giriş dairesinde boğuşma sesleri duyduklarını belirtmiş, şüpheli olarak görülen ve giriş dairesinde tek başına yaşayan F.A. (29) adlı kişinin aynı saatlerde kayıplara karıştığı tespit edilmişti.

Tuzla'da dün öğle saatlerinde küçük kızını okuldan almak için evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’nin (40) cesedi boş bir arazide bulundu.

Postane Mahallesi, Tarih Sokak’ta yaşayan tarih öğretmeni Fatma Kayıkci, dün saat 14.00 sıralarında evinin 2 kilometre uzağındaki okuldan kızını almak için evinden ayrılmış ve geri dönmemişti.

Eşi ve yakınları, cep telefonundan Fatma Kayıkci’ye ulaşamayınca eve geldiler. Fatma Kayıkci’nin otomobilinin evin önünde olduğunu fark eden yakınları, apartmanın giriş katındaki koridorda kan lekeleri bulundu. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışma neticesinde Fatma Kayikci'nin cesedi Tuzla'da boş bir arazide bulundu.Polis, görgü tanıklarının verdiği bilgi doğrultusunda giriş dairesinde tek başına yaşayan F.A'yı (29) şüpheli olarak arıyor.

Bu arada, şüpheli F.A.’nın 3 yıl önce Fatma Kayıkci’nin eşi Gani Kayıkci’ye ait kafede çalıştığı, kafe kapandıktan sonra da maddi durumu iyi olmadığı için Gani-Fatma Kayıkci çiftinin kaldığı apartmanın girişindeki dairede ikamet etmeye başladığı öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.