Taş Attıkları İddasiyla Gözaltına Alınan 29 Liseli Serbest Bırakıldı

Mehmet Selim YALÇIN/ SİLOPİ,(Şırnak),() - ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde bindikleri bir kamyonun kasasından polis ve jandarmaya taş attıkları iddiasıyla gözaltına alınan 29 lise öğrencisi savcılıktan tarafından serbest bırakıldı....

07 Kasım 2014 Cuma 19:51
Taş Attıkları İddasiyla Gözaltına Alınan 29 Liseli Serbest Bırakıldı






Mehmet Selim YALÇIN/ SİLOPİ,(Şırnak),() - ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde bindikleri bir kamyonun kasasından polis ve jandarmaya taş attıkları iddiasıyla gözaltına alınan 29 lise öğrencisi savcılıktan tarafından serbest bırakıldı.
Silopi Teknik Endüstri Anadolu Meslek Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerden 29'u okul çıkışı şehir merkezine gitmek için bir kamyonunu kasasına bindi. Öğrenciler iddiaya göre ilçe girişindeki İlçe Jandarma Komutanlığı'nın nöbet kulübeleri ile zırhlı polis araçlarına taş attı. Polis, taş atan öğrencilerin bulunduğu kamyonu durdurup şoför ve öğrencileri gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 29 öğrenci ile kamyon sürücüsü akşam saatlerinde savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Öğrenciler ellerinde kitap ve defterleriyle adliye binasından çıkıp kendilerini bekleyen aileleriyle birlikte evlerine gitti.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.