Tatvan’da 2 hırsız suçüstü yakalandı

BİTLİS’in Tatvan İlçesi'nde girdikleri bir evde hırsızlık yapan 2 kişi, polisler tarafından suçüstü yakalandı. Dün gece Saray Mahallesi'nde iki katlı bir evin balkonuna merdiven dayandığını gören çevre sakinleri, polisi...

21 Nisan 2015 Salı 13:42
Tatvan’da 2 hırsız suçüstü yakalandı






BİTLİS’in Tatvan İlçesi'nde girdikleri bir evde hırsızlık yapan 2 kişi, polisler tarafından suçüstü yakalandı.
Dün gece Saray Mahallesi'nde iki katlı bir evin balkonuna merdiven dayandığını gören çevre sakinleri, polisi arayarak ihbarda bulundu. İhbarı üzerine bölgeye gelen polisler, çevrede güvenlik tedbiri adıktan sonra eve girdi. Polisler, burada hırsızları suçüstü yakaladı. 2 kişini üzerlerinde yapılan aramada, 3 bin TL değerinde altın takı, bir miktar toz halinde uyuşturucu, 1 demir levye, fener, kurusıkı bir tabanca ve bu tabancaya ait 43 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi, sorgularının ardından bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.