Tekirdağ'da 'istek şarkısı cinayeti: Bar kan gölüne döndü

Çorlu'da bir barda istek şarkısı yüzünden çık kavgada yumruklar konuştu. Bir kişi feci şekilde dövülerek öldürüldü,

14 Ekim 2017 Cumartesi 21:08
Tekirdağ'da 'istek şarkısı cinayeti: Bar kan gölüne  döndü






Tekirdağ'da 'istek şarkısı cinayeti: Bar kan gölüne  döndü

Tekirdağ Çorlu'da bir barda istek şarkı yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüdü. Yumrukların konuştuğu kavga sırasında Y.A adlı kişi dövülerek öldürüldü.


Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde, 36 yaşındaki Y.A., gittiği barda istek şarkı konusunda çıktığı öne sürülen tartışmada işyeri sahipleri tarafından dövülerek öldürüldü. Polis, olayla ilgili bar işletmecisi 3 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çorlu'nun Muhittin Mahallesi üzerinde bulunan barda gece meydana geldi. Y.A., dün gece eğlenmek için gittiği barda, piyanistten şarkı isteğinde bulundu. Bir süre sonra istek şarkı konusunda A. ile bar çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bar işletmecileri T.Y., M.P. ve H.Y. de olaya karışarak A.'yı dövmeye başladı.

A., aldığı darbelerle yere yığıldı ve hareketsiz kaldı. İşletmeciler Y.A.'yı dışarı çıkarırken, devriye gezen polis ekipleri olayı görüp, müdahale etti. Polisin çağırdığı sağlık ekipleri geldiğinde A.'nın öldüğü belirlendi. Polis, işletme sahipleri T.Y., M.P. ve H.Y.'yi gözaltına alarak, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.