Tekirdağ'da şüpheli araç: Silahlı kişiler kayıplara karıştı

Trakya'da silahlı kişiler kol geziyor. Tekirdağ il emniyet müdürlüğü arkasına otomobille gelen silahlı iki kişi kaçarken terk ettikleri araçta bomba araması yapıldı. Geçtiğimiz mart ayında silahlı kişiler polis takibinden kaçarak kurtulmuş terk ettiği araçta uzun namlulu kaleşinkof marka silah bulunmuştu,

30 Nisan 2016 Cumartesi 04:23
Tekirdağ'da şüpheli araç: Silahlı kişiler kayıplara karıştı






Tekirdağ'da şüpheli araç: Silahlı kişiler kayıplara karıştı


Tekirdağ'da bombalı araç paniği, Trakya'da bölgesinde silahlı kişilerin varlığı halkı tedirgin ediyor. Tekirdağ’da polisin kontrol noktasında kaçarak, İl Emniyet Müdürlüğünün arkasına bırakılan otomobil, kentte paniğe neden oldu. Araçtan çıkan iki kişi, ellerindeki silahlarla kayıplara karıştı.

MEZARLIKTA İZLERİNİ KAYBETTİRDİLER

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan kiraladıkları araçla Tekirdağ istikametine gelen ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 şahıs, 34 NF 0794 plakalı otomobil ile önce polisin kontrol noktasındaki dur ihtarına uymayarak kaçtı. Silahlı olduğu öğrenilen şahıslar, daha sonra kent merkezine girerek burada otomobili İl Emniyet Müdürlüğü arkasına bırakarak, ellerindeki silahlarla beraber civarda bulunan mezarlığa girip, izlerini kaybettirdi. Polis ekipleri, mezarlıkta uzun süre arama çalışması yaptı. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelediği araç, çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Polis ekiplerinin paniğe neden olan şahıslarla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma devam ediyor. Geçtiğimiz Mart ayında Tekirdağ Çorlu ilçesinde de benzer bir olay meydana gelmişti. Silahlı kişilerin polisten kaçmasının ardından terk ettikleri otomobilde kaleşinkof silah ele geçirilmişti. Aynı araçta çelik yelek ve sahte plakaların bulunması suikast ihtimalini gündeme getirmişti. Tekirdağ Haber

 
Son Güncelleme: 30.04.2016 04:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.