Tekirdağ’da Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

TEKİRDAĞ’da kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobile çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Otomobilin arkasında bebek koltuğunda emniyet kemeri takılı vaziyette oturan 1 yaşındaki Fatmanur...

02 Kasım 2014 Pazar 18:56
Tekirdağ’da Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı






TEKİRDAĞ’da kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobile çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Otomobilin arkasında bebek koltuğunda emniyet kemeri takılı vaziyette oturan 1 yaşındaki Fatmanur Koçak ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Kazada Tekirdağ-İstanbul karayolunun 15’nci kilometresinde meydana geldi. İbrahim Yaşar Buldum yönetimindeki 34 TP 3591 plakalı otomobil bir anda kontrolden çıkıp, karşı şeride geçerek Mustafa Koçak’ın kullandığı 06 NAL 19 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobiller hurdaya dönerken, sürücü Mustafa Koçak direksiyonda sıkıştı. Diğer otomobil sürücüsü İbrahim Yaşar Buldum ise olay yerinde yaşamını yitirdi.
MİNİK FATMANUR’UN BURNU BİLE KANAMADI
Çevredekilerin ihbarıyla gelen itfaiye ve kaza kırım ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Koçak, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobilin arka tarafında bebek koltuğunda emniyet kemeri takılı vaziyette oturan, Koçak çiftinin bir yaşındaki kızları Fatmanur Koçak ise kazadan yara almadan kurtuldu. Hafif yaralı olan 39 yaşındaki Vildan Koçak, kızı Fatmanur’a sarılarak ağlarken, anne ve kızı sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldü.
Kaza nedeniyle Tekirdağ-İstanbul karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, Buldum'un cesedi, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.