Tekne Faciasında Ölü Sayısı 22'ye Yükseldi

İstanbul, () - İSTANBUL Boğazı'nda, Rumeli Feneri'nde içinde kaçakların bulunduğu teknenin batması sonucu ölenlerin sayısı 22'ye yükseldi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın son açıklamasında, "İstanbul Boğazı çıkışı...

03 Kasım 2014 Pazartesi 18:01
Tekne Faciasında Ölü Sayısı 22'ye Yükseldi






İstanbul, () - İSTANBUL Boğazı'nda, Rumeli Feneri'nde içinde kaçakların bulunduğu teknenin batması sonucu ölenlerin sayısı 22'ye yükseldi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın son açıklamasında, "İstanbul Boğazı çıkışı 3 mil kuzeyinde içerisinde bir grup göçmenin bulunduğu bir teknenin batması nedeniyle, 1 Arama Kurtarma Gemisi, 8 Sahil Güvenlik Botu, 1 Sahil Güvenlik Helikopteri ve 1 Sahil Güvenlik Uçağı tarafından başlatılan arama kurtarma faaliyetinde, 6 kişi sağ olarak kurtarılmış, 22 şahsın cansız bedeni denizden alınmıştır. Arama faaliyetlerine halen devam edilmektedir" denildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.