Tekne Faciasında Ölü Sayısı 24'e Yükseldi

İstanbul, () - İSTANBUL Valiliği, Rumeli Feneri'nde kaçak göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu ölenlerin sayısının 24'e yükseldiğini açıkladı.  Valilik tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi: "03 Kasım...

03 Kasım 2014 Pazartesi 19:49
Tekne Faciasında Ölü Sayısı 24'e Yükseldi






İstanbul, () - İSTANBUL Valiliği, Rumeli Feneri'nde kaçak göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu ölenlerin sayısının 24'e yükseldiğini açıkladı. 

Valilik tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"03 Kasım 2014 tarihinde Rumelifeneri kuzeyinde düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu başlatılan Arama Kurtarma faaliyetlerinde; 18:00 itibariyle 6 kazazede sağ olarak kurtarılmış, 24 kazazedenin cansız bedeni denizden alınmıştır.

Gündüz süresince yürütülen arama kurtarma faaliyetlerine Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan bir Sahil Güvenlik Arama Kurtarma gemisi, 7 Sahil Güvenlik botu, 1 dalış timi, 2 Sahil Güvenlik helikopteri ve 1 Sahil Güvenlik uçağı ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden 2 bot iştirak etmiştir.

Havanın kararması sebebiyle Arama Kurtarma faaliyetlerine halen 1 Sahil Güvenlik Arama Kurtarma gemisi ile devam edilmekte olup, 04 Kasım 2014 tarihindeki faaliyetlere Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı gemi/botlar ile devam edilmesi planlanmaktadır. Diğer kurum ve birimler tarafından kayıp olan kazazedelerin kıyıdan aranması faaliyetlerine destek verilmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.