Tem Otoyolu'nda Tır Yangını

TEM Otoyolu Hasdal Mevkiinde seyir halinde olan bir TIR'ın dorsesinin sağ ön lastiğinde henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. TIR'ın dorsesine de sıçrayan alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. TEM Otoyolu'nda Edirne istikametine...

24 Kasım 2014 Pazartesi 09:21
Tem Otoyolu'nda Tır Yangını






TEM Otoyolu Hasdal Mevkiinde seyir halinde olan bir TIR'ın dorsesinin sağ ön lastiğinde henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. TIR'ın dorsesine de sıçrayan alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

TEM Otoyolu'nda Edirne istikametine seyir halinde olan Ahmet Hayretli yönetimindeki 70 FZ 150 plakalı TIR'ın çektiği 70 FZ 151 plakalı dorsenin sağ ön lastiği Hasdal mevkiinde, saat 01.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yanmaya başladı. Lastikten çıkan dumanları fark eden sürücü Ahmet Hayretli TIR'ı hemen emniyet şeridine geçerek çekiciyi dorseden ayırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, lastikten başlayarak dorsenin tamamına yayılan alevlere köpüklü suyla müdahale etti. Yangın, ekiplerin yaklaşık 20 dakikalık çalışması sonucu söndürüldü. Yangın sonrası, bisküvi yüklü olduğu öğrenilen TIR'ın dorsesinde maddi hasar oluştu. Yangın nedeniyle TEM otoyolu Edirne istikametinde kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.