TEM'de takla atan otomobilde 4 kişi yaralı

İZMİT(Kocaeli), ()- KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'ndeki TEM yolunun Uzunçiftlik turnikeleri yakınında kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Ankara...

07 Mart 2015 Cumartesi 11:34
TEM'de takla atan otomobilde 4 kişi yaralı






İZMİT(Kocaeli), ()- KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'ndeki TEM yolunun Uzunçiftlik turnikeleri yakınında kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Ankara yönüne giden Neslihan Cansu Duman idaresindeki 34 HE 9978 plakalı otomobil, yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda savrularak takla attı. Bariyerlere çarparak yan yatan otomobili kullanan Neslihan Cansu Duman'nun yanı sıra, Gizem Eroğlu, Ali Alperen ve Duygu Genç yaralandı. Araçta sıkışan ve itfaiye ekiplerince çıkarılan  Gizem Eroğlu ile Duygu Genç Seka Devlet Hastanesi'ne, Neslihan Cansu Duman Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Alperen'in tedavisi ise ayakta yapıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.