TEM'de yağışta kayan TIR 13 araca çarptı: 9 yaralı

DİLOVASI (Kocaeli), () - TEM otoyolunun Dilovası geçişindeki rampada bir TIR'ın yağışın da etkisiyle kayarak önündeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 13 araç hasar gördü, 9 kişi yaralandı. Kaza bugün öğlen...

03 Mart 2015 Salı 17:32
TEM'de yağışta kayan TIR 13 araca çarptı: 9 yaralı






DİLOVASI (Kocaeli), () - TEM otoyolunun Dilovası geçişindeki rampada bir TIR'ın yağışın da etkisiyle kayarak önündeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 13 araç hasar gördü, 9 kişi yaralandı.
Kaza bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Karayolları ekiplerinin onarım çalışması nedeniyle bir şeridini kapattığı Dilovası Rampası'nın Ankara istikametinde, havanın da yağışlı olmasının etkisiyle Uğur Şimşek yönetimindeki 31 U 6166 plakalı TIR, kayarak önünde bulunan araçlara çarptı.
Aralarında otomobil ve hafif ticari araçların da bulunduğu 13 araç hasar görürken, TIR yan yattı. Kaza 9 kişi hafif yaralandı. Kaza nedeniyle yol bir saati aşkın süreyle ulaşıma kapandı. Araçların çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı. Yaralılar Gebze'deki hastanelerde tedavi altına alındı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.