Terör operasyonu polis kamerasında

Çağatay KENARLI / İstanbul, () - İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli 13 kişi adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden...

24 Nisan 2015 Cuma 18:21
Terör operasyonu polis kamerasında






Çağatay KENARLI / İstanbul, () - İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli 13 kişi adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden Çarşamba günü sabah saatlerinde yapılan operasyonla ilgili yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, "Şüphelilerin değişik tarihlerde başta Eyüp olmak üzere çeşitli ilçelerde terör örgütünün organize etmiş olduğu korsan gösteri, güvenlik güçlerine saldırı, pankart asma, tehdit, darp eylemlerine katıldıkları gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir" denildi. Gözaltına alınan şüpheliler mahkemeye sevk edildi.

OPERASYON POLİS KAMERASI'NDA

Polis ekiplerinin yaptığı operasyon, helikopterinin havadan çektiği görüntülerle başladı. Polislerin, önceden belirledikleri adreslere Özel Harekat Ekipleri'nin girmesi görüntülere yansıdı. Daha sonra polis ekiplerinin evlerde arama yapması ile bazı şüphelileri gözaltına alındığı görüldü. Görüntüler arasında şüphelilerin çeşitli eylemlerde polis ekiplerine taş ve havai fişek atmaları ile darp ettikleri kişilerle olan fotoğraflarına yer verildiği görüldü.

 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.