Teröristler Sarıkamış Kayak Merkezi'ni ateşe verdi

TÜRKİYE’nin en önemli kayak merkezlerinden Kars Sarıkamış İlçesi'ndeki Bayraktepe Kayak Merkezi’ne saldıran PKK'lı teröristler, telesiyej ve kafeyi ateşe verdi.

13 Eylül 2015 Pazar 17:14
Teröristler Sarıkamış Kayak Merkezi'ni ateşe verdi






Teröristler Sarıkamış Kayak Merkezi'ni ateşe verdi

Son Dakika Sarıkamış, Sarıkamış Haberleri, Sarıkamış PKK saldırısı , TÜRKİYE’nin en önemli kayak merkezlerinden Kars Sarıkamış İlçesi'ndeki Bayraktepe Kayak Merkezi’ne saldıran PKK'lı teröristler, telesiyej ve kafeyi ateşe verdi.

Olay bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Bir grup PKK’lı terörist, ormanlık alanda bulunan, kamu ve özel sektör ortaklığıyla kurulan Kar- Sar- Tur A.Ş.'nin işlettiği kayak merkezinin zirvesindeki, kumanda kulübesi, telesiyej iniş istasyonu ve ikinci etaptaki kafeteryayı ateşe verdi. Dumanların yükselmesiyle fark edilen alevler üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve özel harekat sevk edildi. 30 kişilik Kar-Sar-Tur elemanıyla birlikte Orman İşletme Müdürlüğü ve Sarıkamış Belediyesi’nden gelen itfaiye araçları yangına müdahale etti.
Kumanda kulübesi ve telesiyej iniş istasyonundaki yangın söndürülürken kafeteryadaki yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.