TIR, MİNİBÜSE ÇARPTI; 2 ÖLÜ, 4 YARALI

OSMANİYE'nin Toprakkale İlçesi'nde TIR, kavşağa kontrolsüz giren minibüse çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kaza, dün gece Toprakkale İlçesi'ndeki Adana-Hatay Karayolu ile Osmaniye-İskenderun Karayolu'nun kesiştiği...

22 Aralık 2014 Pazartesi 16:59
TIR, MİNİBÜSE ÇARPTI; 2 ÖLÜ, 4 YARALI






OSMANİYE'nin Toprakkale İlçesi'nde TIR, kavşağa kontrolsüz giren minibüse çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kaza, dün gece Toprakkale İlçesi'ndeki Adana-Hatay Karayolu ile Osmaniye-İskenderun Karayolu'nun kesiştiği kavşakta meydana geldi. Hatay'dan Adana'ya giden 27 yaşındaki Galip Aslan yönetimindeki 31 P 1840 plakalı TIR, kavşağa kontrolsüz girdiği öne sürülen 65 yaşındaki Hacı Manavur yönetimindeki minibüse çarptı. Kazada minibüste bulunan 62 yaşındaki Ayşe Manavur ile 55 yaşındaki Saniye Koca öldü. Sürücü Hacı Manavur ile Ahmet Deveci, Musa Koca ve Kevser Koca ise, yaralandı. Kaza yerinde yapılan inceleme ardından Ayşe Manavur ile Saniye Koca'nın cesetleri Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Musa Koca ve Kevser Koca'nın hayati tehlikesi olduğu belirtildi. TIR sürücüsü Galip Aslan gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.