Tır'da Hayvan Derileri Altından Kaçak Sigara Çikti

KONYA'da bir TIR'ın dorsesinde yapılan aramada işlenmemiş hayvan derileri altında 210 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.  Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,  kente kaçak...

01 Ekim 2014 Çarşamba 10:20
Tır'da Hayvan Derileri Altından Kaçak Sigara Çikti






KONYA'da bir TIR'ın dorsesinde yapılan aramada işlenmemiş hayvan derileri altında 210 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. 
Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,  kente kaçak sigara getirileceği yönünde aldıkları ihbar doğrultusunda geçen 27 Eylül günü 07 HNE 17 plakalı TIR'ı Çevre Yolu'nda durdurdu. Polis, TIR'ın dorsesinde yaptığı aramada işlenmemiş hayvan derileri altında 210 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. TIR sürücüsü K.K. gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.