Tokat'ta 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 5 yaralı

TOKAT’ın Turhal ilçesinde iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp karşı şeride geçen otomobil başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı. Kaza akşam saatlerinde Tokat-Turhal Karayolu Çaylı...

27 Temmuz 2015 Pazartesi 22:28
Tokat'ta 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 5 yaralı






TOKAT’ın Turhal ilçesinde iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp karşı şeride geçen otomobil başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı.
Kaza akşam saatlerinde Tokat-Turhal Karayolu Çaylı köyü önünde meydana geldi. Turhal istikametinden Tokat yönüne gelen 43 yaşındaki Zikri Bozkurt idaresindeki 34 DE 0066 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün aşırı hız yapması nedeniyle kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen otomobil, 33 yaşındaki Mehmet Yavuz idaresindeki Almanya plakalı MH NY 60 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Zikri Bozkurt idaresindeki otomobil ters döndü.
Feci kazada sürücü Zikri Bozkurt ile yanında bulunan 28 yaşındaki Ali Rıza Tepe olay yerinde yaşamını yitiridi. Sürücü Bozkurt’un oğlu 18 yaşındaki Tolga Bozkurt ile diğer araç sürücüsü Mehmet Yavuz, eşi 34 yaşındaki Kadriye Yavuz ve çocukları 10 yaşındaki Furkan ve 14 yaşındaki Onurhan Yavuz yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Turhal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada otomobil içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden Zikri Bozkurt ve Ali Rıza Tepe, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çalışmanın ardından bulundukları yerden çıkarılarak ilçe hastanesinin morguna kaldırıldı. Kaza sonrası Ali Rıza Tepe’nin yakınları olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.