Tokat'ta Tarihi Ahşap Bina Yangında Kül Oldu (2)

YANGIN DÖŞEMECİDEKİ SOBADAN ÇIKMIŞ Tarihi ahşap binayı kül eden yangının kanepe tamirleri yapan döşemeci Fatih Kaya'nın dükkanındaki sobadan çıktığı belirlendi. Yangını söndüren itfaiye ekipleri daha sonra soğutma çalışması...

21 Kasım 2014 Cuma 15:39
Tokat'ta Tarihi Ahşap Bina Yangında Kül Oldu (2)






YANGIN DÖŞEMECİDEKİ SOBADAN ÇIKMIŞ
Tarihi ahşap binayı kül eden yangının kanepe tamirleri yapan döşemeci Fatih Kaya'nın dükkanındaki sobadan çıktığı belirlendi. Yangını söndüren itfaiye ekipleri daha sonra soğutma çalışması yaptı. Ayrıca belediyeye ait iş makineleri de enkazı yıkmak için olay yerine geldi. Ancak tescilli olduğu için tarihi bina yıkılmadı. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, yangın ihbarını alır almaz itfaiye ekiplerinin olay yerine geçtiğini söyleyerek, "Yangın alt katta bulunan esnafımızın kullandığı sobadan çıkmış. İtfaiye ekiplerimizin de ilk tespiti o. Yangını kontrol altına aldık. Herhangi bir can kaybı yok. Burası tescilli bir bina olduğu için biz korumaya alıp Anıtlar Kurulu'na bildireceğiz. Daha sonra, gereği neyse yapılacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.