Tokat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Tutuklandı

Mustafa TURAPOĞLU/ TOKAT,() - TOKAT merkezli 3 ilde polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 6'sı tutuklandı.  İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri,...

20 Ekim 2014 Pazartesi 17:11
Tokat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Tutuklandı






Mustafa TURAPOĞLU/ TOKAT,() - TOKAT merkezli 3 ilde polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 6'sı tutuklandı. 
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kent merkezinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Bu bilgiler doğrultusunda sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen polis, Tokat'ta 6, Samsun ve Hatay'da birer kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 8 kişi ile birlikte, 2 kilo 657 gram esrar, 173.31 gram bonzai, 155 ecstasy hap, 1.34 gram eroin ele geçirildi. Polis tarafından sorgulanan şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden, F.A., R.T., E.Ç., S.Ş., B.S. ve H.K. çıkarıldıkları mahkemece 'Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak' suçundan tutuklanırken diğer 2 kişi serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.