Traktörünü Bulana 5 Bin Lira Ödül Verecek

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde çiftçi 63 yaşındaki Mustafa Bahtiyar, 2 hafta önce çalınan traktörünü bulana 5 bin lira ödül vereceğini söyledi. Turanlar Mahallesi'nde 40 yıldan bu yana çiftçilik yapan 2 çocuk babası Mustafa Bahtiyar,...

01 Kasım 2014 Cumartesi 10:34
Traktörünü Bulana 5 Bin Lira Ödül Verecek






AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde çiftçi 63 yaşındaki Mustafa Bahtiyar, 2 hafta önce çalınan traktörünü bulana 5 bin lira ödül vereceğini söyledi.
Turanlar Mahallesi'nde 40 yıldan bu yana çiftçilik yapan 2 çocuk babası Mustafa Bahtiyar, tarlasında yetiştirdiği ürünleri satmak için 2 hafta önce 09 TD 262 plakalı traktörüyle Germencik semt pazarında getirdi. Bahtiyar'ın römorkundaki malları boşaltıp, 150 metre ilerdeki yol kenarına park ettiği 1985 model traktörü akşam eve döneceğinde yerinde bulamayınca, çalındığını polise bildirdi. Aradan iki hafta geçmesine rağmen traktörünün bulunamadığını belirten Bahtiyar, şöyle dedi:
"14 yıldan beri bu traktör ile işlerimi yürütüyordum. Çalınınca işlerim yarıda kaldı. Kısa  süre önce oğlumun düğününü yaptığım için yeni traktör alacak param da yok. Şu anki değeri; 20 bin lira civarında almam mümkün değil. Ama çalınan traktörümü bulan kim olursa olsun 5 bin lira ödül vereceğim." 
Bahtiyar, traktörünün 12 yıl önce de çalındığı ancak Söke'de polis tarafından bulunduğunu ekledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.