Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği’nde polis araması

Mehmet YİRUN-Ruhan YALÇIN/ ÇORLU,(Tekirdağ),() - TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde faaliyet gösteren Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği’nde (TAGİD) polis tarafından arama yapıldı. Polis bazı dosyalar ile bilgisayarlara...

27 Şubat 2015 Cuma 22:56
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği’nde polis araması






Mehmet YİRUN-Ruhan YALÇIN/ ÇORLU,(Tekirdağ),() - TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde faaliyet gösteren Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği’nde (TAGİD) polis tarafından arama yapıldı. Polis bazı dosyalar ile bilgisayarlara inceleme yapmak üzere el koydu.
Tekirdağ Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Çorlu KOM Grup Amirliği ekipleri, Omurtak Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinin ikinci katında bulunan dernekte savcılık izniyle arama yaptı. Yaklaşık 6 saat süren arama sonrası polis dernekteki bazı dosya ve bilgisayarlara inceleme yapmak üzere el koydu. Kolilere konulan dosyalar ve bilgisayar kasaları, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.