TSK:537 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK’dan yapılan açıklamada, 29 Ağustos 2016’dan bugüne kadar tüm yurtta icra edilen operasyonlar sonucunda 417’si ölü, 61’i yaralı, 41’i teslim olarak, 18’i yakalanarak toplam 537 terörist ele geçirildiği belirtilerek, bu amaçla teröristlerden tarafından bırakılan havan, roket, Doçka ve bu silahlara ait çok miktarda mühimmat ele geçirildiği ifade edildi.

10 Ekim 2016 Pazartesi 07:01
TSK:537 terörist etkisiz hale getirildi.






TSK:537 terörist etkisiz hale getirildi.
TSK’dan yapılan açıklamada, 29 Ağustos 2016’dan bugüne kadar tüm yurtta icra edilen operasyonlar sonucunda 417’si ölü, 61’i yaralı, 41’i teslim olarak, 18’i yakalanarak toplam 537 terörist ele geçirildiği belirtilerek, bu amaçla teröristlerden tarafından bırakılan havan, roket, Doçka ve bu silahlara ait çok miktarda mühimmat ele geçirildiği ifade edildi. TSK’dan yapılan açıklamada şöyle denildi.”Ülkemizin ve milletimizin birlik, bütünlük ve güvenliği için anayasa ve yasalar çerçevesinde kendisine verilen görevler doğrultusunda yurt içinde ve sınır ötesinde teröristle mücadele eden TSK; gece gündüz demeden, hiç bir zorluğa aldırmadan, her türlü fedakârlık ve kahramanlığı göstererek, Jandarma, polis ve korucularımızla omuz omuza sürdürülen operasyonlar sonucunda; kırsalda kontrol sağlanmaktadır. Böylece bölücü terör örgütünün eylem gerçekleştirme imkânı sınırlamış ve kış hazırlıkları büyük ölçüde engellenmiştir. Bu durum karşısında; bölücü terör örgütü, el yapımı patlayıcılar ve intihar türü saldırılara başvurarak sivil vatandaşlarımızı da hedef alan eylemlerle varlığını ispat etme gayreti içerisine girmiştir. Buna karşın TSK güvenlik güçleri mensupları masum halkımıza en ufak bir zarar dahi vermemek için her türlü tedbiri almaktadır. Operasyonlar bu anlayışla planlanmakta ve icra edilmektedir."
Son Güncelleme: 10.10.2016 07:44
Anahtar Kelimeler:
TSKTerörist
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.