Tüfekle şaka ölüm getirdi

Halife YALÇINKAYA/SİVAS, () - SİVAS'ın Kangal İlçesi'ne bağlı Yarhisar Köyü'nde eline aldığı av tüfeğiyle arkadaşlarına şaka yapan 18 yaşındaki H.İ.A., tetiğe dokununca aynı yaştaki Nurullah Korkmaz'ın ölümüne neden...

30 Ocak 2015 Cuma 13:44
Tüfekle şaka ölüm getirdi






Halife YALÇINKAYA/SİVAS, () - SİVAS'ın Kangal İlçesi'ne bağlı Yarhisar Köyü'nde eline aldığı av tüfeğiyle arkadaşlarına şaka yapan 18 yaşındaki H.İ.A., tetiğe dokununca aynı yaştaki Nurullah Korkmaz'ın ölümüne neden oldu.
Kangal'a bağlı Yarhisar Köyü'nde 7 kişilik arkadaş grubu, köylülerden Rahmi Karataş'ın evinde dün akşam saatlerinde biraraya geldi. Bir süre sohbet eden gençler, daha sonra duvarda asılı olan av tüfeğini alarak aralarında şakalaşmaya başladı. Odada bulunan Nurullah Korkmaz ihtiyaç gidermek için dışarı çıktı ve bir süre sonra döndü. Bu sırada H.İ.A., tetiğe dokununca ateş alan silahtan çıkan saçmalar kapıdan giren Nurullah Korkmaz'ın başına isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Korkmaz için ambulans çağrıldı. Ancak gelen sağlık ekipleri, Korkmaz'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kangal Devlet Hastanesi'ne götürülen Korkmaz'ın cesedi, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Olayın ardından şüpheli H.İ.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.