Tunceli'de operasyon; 2 MKP'li terörist kendini patlatti

Hozat'ta yakalanacağını anlayan MKP'li teröristler saklandıkları evin banyosunda intihar etti. Teröristlerin kendilerini el bombasını patlatarak öldüğü açıklandı.

18 Ağustos 2017 Cuma 09:58
Tunceli'de operasyon; 2 MKP'li terörist kendini patlatti






Tunceli'de operasyon; 2 MKP'li terörist kendini patlatti

Tunceli Hozat ilçesinde MKP'li iki teröristin gizlendiği eve düzenlenen opernasyon sırasında, biri kadın iki terörist evin banyosunda el bombası ile intihar etti.


Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, 1'i kadın 1'i erkek 2 teröristin, kendilerini saklandıkları evin banyosunda el bombası ile patlattıkları belirtildi

Tunceli'de güvenlik güçlerine teslim olmayı kabul etmeyen 2 terör örgütü mensubu ölü olarak ele geçirildi.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Tunceli'de teröristlerin bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

VALİLİK; EL BOMBASI İLE İNTİHAR ETTİLER

Bugün, İl Jandarma Komutanlığı'nca Hozat ilçesinde operasyon başlatıldığı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hozat Yenidoğdu köyünde MKP terör örgütü üyesi 2 terörist teslim olmayı kabul etmeyip kendilerini evin banyosunda el bombası ile patlatmıştır. Olay bölgesinde 2 erkek terörist ölü, bir kalaşnikof piyade tüfeği, 3 şarjör, 3 el bombası ve el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneği ele geçirilmiştir."
Anahtar Kelimeler:
TUNCELİHozatMKP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.