Tunceli'de karakol baskını, 2 terörist öldürüldü, 1 şehit var

PKK'lı teröristler cuma vakti öncesi Tunceli merkezde bir polis karakolunu basmaya kalktı. Çıkan çatışmada 2 terörist karakol girişi önünde öldürüldü. 1 polis şehit düştü

04 Eylül 2015 Cuma 14:23
Tunceli'de karakol baskını, 2 terörist öldürüldü, 1 şehit var






Tunceli'de karakol baskını, 2 terörist öldürüldü, 1 şehit var

Terör örgütü PKK'nın silahlı militanları Tunceli il merkezinde bulunan bir karakola ağır silahlarla saldırı düzenledi. Karakol giriş kapısına kadar yaklaşan teröristlerle uzun süre devam eden çatışma sırasında 2 PKK'lı öldürüldü. Saldırıda yaralanan bir polis memuru ise şehit düştü.

YÜZLERCE KİŞİ İZLEDİ

Tunceli’de polis karakoluna düzenlenen saldırıda 2 PKK’lı terörist öldürüldü. 1 vatandaşın da yaralandığı saldırının ardından kent merkezinde polis sık sık havaya ateş açtı. Kentteki gerginlik devam ederken, PKK'lıarın karakola saldırı anı kameralara yansıdı.
Tunceli merkez Moğultay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu’na saat 11.28 sularında PKK’lı bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Karakoldaki polislerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada saldırıyı düzenleyen 2 terörist öldürülürken, 1 vatandaş da yaralandı. 2 PKK’lının polis tarafından öldürülmesi saniye saniye kameralara yansıdı.

Kent merkezinde şu saatlerde silah sesleri yükselirken vatandaşlar evlerine çekildi, esnaf da kepenk kapattı.

YARALI POLİS MEMURU ŞEHİT DÜŞTÜ

Tunceli'de PKK'lıların uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırı sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memurunun yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düştüğü belirtildi.
Tunceli merkez Moğultay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu’na saat 11.28 sularında PKK’lı bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 terörist öldürülürken, 2 polis ve 1 sivil yaralandı. Çıkan çatışmanın ardından yaralılar Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polislerden Murat Savaş Kale, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit düştü.
Son Güncelleme: 04.09.2015 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan uygun karaman 2015-09-04 14:53:50

güpe gündüz bir il merkezinde yüzlerce insanın gözü önünde artık gözlerini kan bürümüş bu hainlerin. neyiniz eksik, neyiniz yok? dünyanın en ileri demokrasisi olmayabilir ama demokratik bir ülkede elde silahla kent merkezlerinde kan dökmek için fırsat kollamanın adı eşkıyalıktır, dünyanın en modern ülkesinde bile bunun cezası kurşundur ölümdür. yıllardır döktüğünüz kan yetmedimi hala