Tunceli'de karakol basmak isteyen teröristler öldürüldü

PKK'lı teröristler, Tunceli'de karakol basmaya kalktı. Ağır silahlarla Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi'ni ateş altına alan teröristlerden ikisi çıkan çatışmada öldürüldü. Yaralı teröristler ise aranıyor..

04 Eylül 2015 Cuma 12:46
Tunceli'de karakol basmak isteyen teröristler öldürüldü






Tunceli'de karakol basmak isteyen teröristler öldürüldü

TUNCELİ, () - TUNCELİ'de kent merkezinde karakol basmaya kalkışan PKK'lı teröristlerden 2'si öldürüldü. Polisle teröristler arasında çıkan çatışmada çevrede bulunanlardan da yaralananlar oldu.

Kentin en merkezi yeri Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi'ne bugün saat 11.30 sıralarında PKK'lılar saldırdı ve polisler anında karşılık verdi. Güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma başlayınca çevredekiler panik içinde kaçıp kendine güvenli bir yer aramaya başladı.


Özel Harekat timlerinin de gelmesiyle devam eden ve yüzlerce kişinin film izler gibi izlediği çatışmada 2 PKK'lı öldü. Çatışmada güvenlik görevlilerinin yanı sıra çevredeki vatandaşlardan da yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Bu sırada ölen PKK'lıların yanına gitmek isteyen kişilere engel olmak isteyen güvenlik güçleri havaya ateş açtı. Gerginliğin tırmandığı Tunceli'de, kentin bazı semtlerinden de silah sesleri duyuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.