Tunceli'de, Nazimiye Emniyet Müdürlüğü'ne PKK saldırısı (1)

Ferit DEMİR/TUNCELİ, () - TUNCELİ'nin Nazimiye İlçesi'nde PKK'lı kalabalık bir grup İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Polisler terör saldırısına anında karşılık verdi. Tunceli'nin...

28 Ağustos 2015 Cuma 18:53
Tunceli'de, Nazimiye Emniyet Müdürlüğü'ne PKK saldırısı (1)






Ferit DEMİR/TUNCELİ, () - TUNCELİ'nin Nazimiye İlçesi'nde PKK'lı kalabalık bir grup İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Polisler terör saldırısına anında karşılık verdi.
Tunceli'nin Nazimiye İlçesi'ne sızan bir grup PKK'lı bugün saat 18.00 sıralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Polislerin de anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığı konusunda henüz bilgi alınamadı.
Nazimiye İlçesi'nin giriş ve çıkışlara kapatılırken, ilçeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan ilçeye Kobra helikopterler de gönderildi.

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.