Tüp kamyoneti alev aldı, faciadan dönüldü

Ayhan ACAR/BARTIN, () - BARTIN'da, kasasında 40 tüp bulunan kamyonetin motor bölümünde seyir halindeyken yangın çıktı. Alevler, tüplere ulaşmadan itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü ve muhtemel bir faciadan dönüldü. 34 yaşındaki...

29 Mayıs 2015 Cuma 13:36
Tüp kamyoneti alev aldı, faciadan dönüldü






Ayhan ACAR/BARTIN, () - BARTIN'da, kasasında 40 tüp bulunan kamyonetin motor bölümünde seyir halindeyken yangın çıktı. Alevler, tüplere ulaşmadan itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü ve muhtemel bir faciadan dönüldü.
34 yaşındaki Emrah Tunç, depodan 34 DV 9744 plakalı kamyonete yüklediği tüpleri müşterilere dağıtmak için yola çıktı. Emrah Tunç'un kullandığı kamyonetin motor bölümü, Cumhuriyet Mahallesi Mugada Kavşağı'nda alev aldı. Tunç, kenarda durdurduğu kamyonetteki alevlere araçtaki yangın söndürme tüpüyle müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada haber verilmesiyle gelen itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. İtfaiyenin müdahalesi sırasında kasadaki tüpler indirildi. Kamyonetin motor ve şoför mahali bölümünde etkili olan yangın, tüplere ulaşmadan kısa sürede söndürüldü. Kamyonette hasar oluşurken, tüpler firmaya ait başka bir kamyonete yüklenerek dağıtıma gönderildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.