Türk-Bulgar sınırında ‘Charlie Hebdo’ gözaltısı

HASKOVO,(Bulgaristan),() - FRANSA'nın başkenti Paris'te Charlie Hebdo dergisine düzenledikleri saldırıda 12 kişiyi öldüren Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin suç ortağı olduğu öne sürülen ve hakkında Avrupa genelinde gözaltı emri olduğu...

13 Ocak 2015 Salı 21:42
Türk-Bulgar sınırında ‘Charlie Hebdo’ gözaltısı






HASKOVO,(Bulgaristan),() - FRANSA'nın başkenti Paris'te Charlie Hebdo dergisine düzenledikleri saldırıda 12 kişiyi öldüren Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin suç ortağı olduğu öne sürülen ve hakkında Avrupa genelinde gözaltı emri olduğu belirtilen 28 yaşındaki Fransız vatandaşı Fritz Jolie Joaquin Bulgaristan’dan Türkiye’ye geçmeye çalıştığı sırada yakalandı.
Avrupa genelinde hakkında gözaltı emri olduğu belirtilen 28 yaşındaki Fritz Jolie Joaquin, 3 yaşındaki oğlu Abdel Rahman ile Kapıkule'nin karşısındaki Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı'nda Bulgaristan'dan Türkiye'ye geçmek isterken gözaltına alındı. Fransa'nın başkenti Paris'te Charlie Hebdo dergisinin ofisinde 12 kişiyi öldüren Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin suç ortağı olduğu iddia edilen Fransa vatandaşı Joaquin’in hakkında anne izni olmadan oğlunu sınır dışına çıkarması ve Paris Savcılığı tarafından ‘komplo kurmak ve terörist eylemler planlamaktan’ suçlamasıyla 2 farklı iade talebi bulunduğu kaydedildi.
Bulgaristan’ın Haskovo kentinde gözaltında tutulan şüpheli Fritz Jolie Joaquin hakkında bölge mahkemesi tarafından iade prosedürü ile ilgili kararın 16 Ocak'ta alması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.