TUVALETTEN GEÇ ÇIKMA KAVGASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, 35 yaşındaki Nihat Yavuz, arkadaşları ile oturduğu kahvenin tuvaletinden geç çıktığı gerekçesiyle tartıştığı kişi tarafından öldürüldü. Olay, geçen cumartesi gecesi Özgürlük...

22 Aralık 2014 Pazartesi 13:03
TUVALETTEN GEÇ ÇIKMA KAVGASINDA ÖLDÜRÜLDÜ






Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, 35 yaşındaki Nihat Yavuz, arkadaşları ile oturduğu kahvenin tuvaletinden geç çıktığı gerekçesiyle tartıştığı kişi tarafından öldürüldü.
Olay, geçen cumartesi gecesi Özgürlük Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Nihat Yavuz, arkadaşlarıyla birlikte oyun oynadığı mahalledeki kahvenin tuvaletine girdi. Bir süre sonra tuvaletten çıkan Yavuz ile kahvede bulunan bir grup arasında, geç çıktığı gerekçesiyle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında öfkelenen gruptakilerden biri, üzerindeki tabancayla Yavuz'a ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunla göğsünden vurularak ağır yaralanan Yavuz, çağırılan ambulansla götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde, sabaha karşı yaşamını yitirdi. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Yavuz'un cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Olaya ilişkin inceleme başlatan polis ise yaşamını yitiren Yavuz ile tuvaletten geç çıktığı için tartıştığı ileri sürülen kimlikleri açıklanmayan 5 kişiyi gözaltına alarak sorgulamaya başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.