Tuzla'da depo yangını

Ramazan EĞRİ/İSTANBUL, ()- TUZLA'da bir depoda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alınabildi. Tuzla, Mescit Mahallesi Malazgirt Caddesi üzerinde bulunan saman dolu bir depoda, saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. Vatandaşlar alev...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 04:12
Tuzla'da depo yangını






Ramazan EĞRİ/İSTANBUL, ()- TUZLA'da bir depoda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alınabildi.

Tuzla, Mescit Mahallesi Malazgirt Caddesi üzerinde bulunan saman dolu bir depoda, saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. Vatandaşlar alev alev yanan depoyu görünce durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye Tuzla, Organize, Kurtköy, Sultanbeyli müfrezelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi.

DEPODA MADDİ HASAR OLUŞTU

İtfaiyenin alevlerle müdahalesi kolay olmadı. Müdahale sırasında elektrik tellerinden sıçrayan kıvılcımlar itfaiye erlerine zor anlar yaşattı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından alevleri söndürebildi. Yangının çıkış nedeninin deponun elektrik tesisatlarındaki kaçak olduğu öğrenildi. Olayda herhangi bir yaralı ya can kaybı yaşanmazken; depoda maddi hasar meydana geldi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.