Üç Büyükelçiliğin Bulunduğu Binada Sarı Toz Alarmı (3)

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA Sağlık Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı'na ve Norveç, Hırvatistan ve Meksika'nın Büyükelçiliklerinin bulunduğu binaya gönderilen kapalı zarf içerisindeki sarı toz ile ilgili yazılı açıklama yaptı....

30 Ekim 2014 Perşembe 17:52
Üç Büyükelçiliğin Bulunduğu Binada Sarı Toz Alarmı (3)






SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı'na ve Norveç, Hırvatistan ve Meksika'nın Büyükelçiliklerinin bulunduğu binaya gönderilen kapalı zarf içerisindeki sarı toz ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "30 Ekim 2014 tarihinde Ankara'da Dışişleri Bakanlığı ve Norveç Büyükelçiliği'ne postayla gönderilen şüpheli zarfların ilk incelemesi yapılmıştır. Yapılan ilk incelemelerde; Dışişleri Bakanlığı'na Ankara'da ikamet eden bir şahıs tarafından gazete küpürleri, Norveç Büyükelçiliği'ne, Sivas Su Şehri'nden postalanan zarfta ise kişisel bir talebin iletildiği her iki zarfta da şüpheli bir materyal (toz) bulunmadığı anlaşılmıştır. Ayrıca İzmir'de ikamet eden bir şahısa İngitere'den gönderilen şüpheli posta incelemeye alınmış ilk değerlendirme sonucu negatif çıkmıştır" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.