Uludağ'da yine bir ölümlü kaza (2)

OTOMOBİLİN ALTINDA 20 METRE SÜRÜKLENDİ Uludağ'da 1'nci Oteller Bölgesi'nde Necla Aladağ'ın ölümüne, yakını Saniye Yaman'ın ise yaralanmasına neden olan 34 DT 6156 plakalı otomobilin sürücüsünün Sabri Dilek olduğu açıklandı....

27 Ocak 2015 Salı 20:01
Uludağ'da yine bir ölümlü kaza (2)






OTOMOBİLİN ALTINDA 20 METRE SÜRÜKLENDİ
Uludağ'da 1'nci Oteller Bölgesi'nde Necla Aladağ'ın ölümüne, yakını Saniye Yaman'ın ise yaralanmasına neden olan 34 DT 6156 plakalı otomobilin sürücüsünün Sabri Dilek olduğu açıklandı. Kazanın nasıl meydana geldiği de ortaya çıktı.
İddiaya göre Sabri Dilek, önündeki otomobilin kaydığını görünce panik yapıp, el frenini çekti. Panikle frene basan Dilek, otomobilin direksiyonu sol tarafa kırınca, araç yol kenarında yürüyen Necla Aladağ'ı altına alıp, Saniye Yaman'a ise çarparak kenara attı. Kaza anında olay yerinde bulunan jandarma trafik timinin bağırarak tüm ikazına rağmen kayan otomobilin Necla Aladağ'ı 20 metre sürüklendiği tespit edildi. 

Yaşamını  yitiren Necla Aladağ'ın, Manisa'da görev yapan bir polisin eşi olduğu, yakını olan Saniye Yaman ile birlikte çocuklarıyla tatil yapmak için Uludağ'a geldiği iddia edildi.
Sorgulaması devam eden Sabri Dilek, ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.